Digitalni Marketing (SEO/SMM)

Nakon https://jobitel.com detaljno dogovorenog Web design-a, prelazimo na reklamiranje Vašeg biznisa.
https://xjobs.org
Prvi od nekoliko neophodnih koraka je svakako SEO optmizacija (Search engine optimization), suštinski bitna za pretraživače i dobro kotiranje Vašeg biznisa na istim.

Nakon određivanja ključnih reči, naš tim sprovodi niz operacija koje se odnose na rad na samoj strani(on page optimizacija), odnosno niz operacija van Vaše stranice ( off page optimizacija, odnosno linkovanje ka Vašoj stranici). Ono čega treba da budete svesni, jeste kompleksnost procesa optmizacije, ali svakako i njegova neophodnost, ukoliko želite dobru poziciju u pretaragama.

Sledeći korak u razvoju Vaše reklame je Marketing društvenih mreža, odnosno SMM ( Social Media Marketing ).

Facebook, Instagram ili Linkedin profili daju mogućnost predstavljanja Vašeg biznisa širokom auditorijumu različitog uzrasta, kao i interesnih grupa.

Ono što je važno kod SMM-a, jeste dobro određivanje Vaših ciljeva i na osnovu toga odabir najadekvatnije društvene mreže radi osvajanja ciljne grupe.

Nakon formiranja profila, bićete obučeni da njihov razvoj i plasiranje odgovarajućeg sadržaja, sprovodite sami.

Uvek se možete opredeliti i za plaćene internet kampanje poput Google adwords-a.Uz pomoć njih možete se u startu naći u vrhu pretrage i to isključivo Vaših ciljnih grupa na osnovu adekvatnih klučnih reči.Moguće je i praćenje same kampanje, kao i optimizacija iste u cilju boljih rezultata, dostupnost demografskih i lokacijskih filtera, merenja ROI-povrata od investicije ( Return of investment), kao i brzog efekta reklamiranja.